blogheader
Lars zijn auto blog
Wat ik zoal tegenkom aan auto's
 

Ferrari 328 gts

Vandaag bracht mijn vader de Citroen c4 grande picasso naar de garage voor onderhoud. en er staat ook een Ferrari 328 gts i\n de showroom!!!! dus ik mocht nutuurlijk mee met de auto ophalen. yesss! 

En ik mocht er in zitten:

 

 

Published by ,

Lamborghini Aventador LP 700-4

Vandaag (8 juli 2014) is Viva Italia met mooie, snelle en dure wagens. We wachten 's avonds op de trailer met de wagens van Louwman. De Lamborghini Aventador lLP 700-4 zat er ook bij. Daar gaan deze cijfertjes over. Ook is het de eerste aventador met Akrapovic uitlaten die veel kabaal maken. Hier een filmpje op Youtube .  De cijfers: hij sprint in 3,0 seconden naar de honderd en stopt pas bij de 350 km/u. Met 700 pk. Voor 349.500 euro heb je hem ( hij komt uit 2014). eEn dit is hem. Eerst komen loumans foto's en dan mijn foto's

louwmans foto's

 

 

 

 

 

mijn foto's

Ford Mustang convertible

Als ik langs Zwolle rijd geniet ik optimaal van de nieuwe Ford Mustang bij http://www.ford-wensink.nl/. dus hoognodig tijd om een bezoekje te brengen aan de Ford dealer. Ik ren naar buiten, uit de auto en maak foto's van de rode Mustang:

Mijn vader loopt ook uit de auto naar mij toe. Ik zie de Ford Mustang convirtible staan, in het wit met ingeklapt dak. Mijn vader zegt dat we daar wel even kunnen kijken. We lopen naar binnen en vragen of we de mustang mogen bewonderen en fotograveren. Het mocht:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZjqH7cQ-Mic