blogheader
Lars zijn auto blog
Wat ik zoal tegenkom aan auto's
 

Mercedes G55 AMG!!!!!!!

yesss! vandaag komen de Lamborghini Gallardo SE en de Ferrari F430 weer! een superdag dus. zeker als je nog een AMG tegen komt die helemaal te gek is!!!!!! wauw ! maar goed nu de cijfertjes: Hij gaat in -100 en stopt pas bij de 210 km/u en dat met 476 pk! Er zit trouwens een v8 turbo in. Tijd voor de foto's:

​Goed dat is wel duidelijk het is een AMG.

Wil je het gebrul daar uit ook horen kijk dan naar deze video

 

 

 

Published by ,

De Bentley Mulsanne

Vandaag ( 7 februari 2016 ) gaan we naar de hunenbedden. Leuk! Zeker als je nog een Bentley Mulsanne tegen komt! Ik heb helaas geen foto's kunnen maken want ik was te laat dus heb ik er maar van genoten. Maar hier komen zijn prestaties. hij gaat van 0-100 in 5.3 seconden en hij stopt pas bij de 296 km/u en dat met 552 pk. En dan nu de foto's.

Ferrari 328 gts

Vandaag bracht mijn vader de Citroen c4 grande picasso naar de garage voor onderhoud. en er staat ook een Ferrari 328 gts i\n de showroom!!!! dus ik mocht nutuurlijk mee met de auto ophalen. yesss! 

En ik mocht er in zitten:

 

 

Published by ,

Lamborghini Aventador LP 700-4

Vandaag (8 juli 2014) is Viva Italia met mooie, snelle en dure wagens. We wachten 's avonds op de trailer met de wagens van Louwman. De Lamborghini Aventador lLP 700-4 zat er ook bij. Daar gaan deze cijfertjes over. Ook is het de eerste aventador met Akrapovic uitlaten die veel kabaal maken. Hier een filmpje op Youtube .  De cijfers: hij sprint in 3,0 seconden naar de honderd en stopt pas bij de 350 km/u. Met 700 pk. Voor 349.500 euro heb je hem ( hij komt uit 2014). eEn dit is hem. Eerst komen loumans foto's en dan mijn foto's

louwmans foto's

 

 

 

 

 

mijn foto's

Ford Mustang convertible

Als ik langs Zwolle rijd geniet ik optimaal van de nieuwe Ford Mustang bij http://www.ford-wensink.nl/. dus hoognodig tijd om een bezoekje te brengen aan de Ford dealer. Ik ren naar buiten, uit de auto en maak foto's van de rode Mustang:

Mijn vader loopt ook uit de auto naar mij toe. Ik zie de Ford Mustang convirtible staan, in het wit met ingeklapt dak. Mijn vader zegt dat we daar wel even kunnen kijken. We lopen naar binnen en vragen of we de mustang mogen bewonderen en fotograveren. Het mocht:

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZjqH7cQ-Mic